Top

XL zakje Detox Thee TeDivina

  • XL zakje Detox Thee TeDivina
19,90
per zakje

TeDivina detox thee bevat 2 soorten krachtige medicinale paddestoelen, Ganoderma Lucidum en Chaga. Deze paddestoelen mix vind je in geen enkele andere detox-thee terug.

De thee is gemaakt van 100%, gecertificeerde, organische en natuurlijke ingrediënten.
Als je medicijnen gebruikt, neem deze dan sowieso 1 uur voordat je de thee drinkt of drink de thee 1 uur nadat je je medicijnen hebt genomen.

Gewichtsverlies (1 a 2 kilo in een week) is één van de vele resultaten die je kunt ervaren met de thee. Overtollige ontlasting en gifstoffen zullen je lichaam gaan verlaten. Andere voordelen die je kunt ervaren zijn een betere huid, meer energie en een betere nachtrust.
De thee is super als je bijvoorbeeld een dieet doet maar even stilstaat met gewicht en als je een slechte stoelgang hebt.

Heb je een periode wat slechter gegeten en voel je je daardoor wat moe, opgeblazen en gewoon niet zo lekker in je vel? De detox thee zal je zeker helpen!

Ik ben zelf reuze enthousiast over deze thee, ik kan niets anders zeggen dan dat ik me er heel goed bij voel. Ik heb vele programma's geprobeerd, vaak zonder resultaat of te duur, of je zit er maanden aan vast.

Deze thee reinigt je lichaam. Het is bedoelt om schadelijke toxinen en onzuiverheden uit het lichaam te spoelen op een natuurlijke manier. Dit met natuurlijke kruiden. De thee is veilig voor mensen met gevoelige darmen, maar niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

De thee bevat de volgende ingredienten; Kaki blad, Maria Distel, Malva bladeren, Heemst, Papaja, Myrre, Kamille, Gember, Cranberry, Siberian Chaga en Ganoderma Lucidum (beiden geneeskrachtige paddestoelen)

In de verpakking zit 1 groot zakje thee, deze leg je in 1 liter gekookt water.
Laten trekken voor 4 tot 8 uur. Daarna doe je er nog 3 liter koud water bij.
Je hebt dan genoeg thee voor 7 dagen.
Bij het ontbijt: 1 kopje
Bij de lunch: 1 kopje
Bij het avondeten: een 1/2 kopje
De smaak is vrij neutraal, je drinkt 'm koud of warm en je mag er gerust (vloeibaar) zoetstof aan toevoegen.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code